Tänään ei ollut maisemia juuri katsottavaksi

Kiilopää sumuisena päivänä

Jos oli eilen tosi hieno keli katsella maisemia ja nautiskella talvisesta luonnosta, tänään ei tarvinnut paljon maisemia katsella. Oli varsin sumuinen päivä, lämpötila hiukan plussalla, hyvä hiihtokeli silti.

Tänään hiihdettiin molemmat luistellen. Hiihdettiin valolatua Kiilopäälle kaakaolle. Tänään oli hiljaista sekä ladulla että Kiilopäällä, tosin lounasaikaan tuli porukkaa syömään. Kiilopäällä ovat hinnat hiukan nousseet sitten viime käynnin, mutta toisaalta aika pitkään olivatkin samat. Lounaan hinta on noussut 10 -> 11,90 €, pullien hinnat 2,50 -> 3,00 €, kaakao on edelleen 3 €. Päivällisen hinta näkyy olevan nyt 25 € entisen 23 € sijasta. Savusauna on nyt 15 € ja Ladun jäsenille 12 €, ennen 13/10 €. Nyt savusauna tosin on remontissa, näyttää aukeavan taas 26.11.

Uusi liikennemerkki

Täällä on uusittu latujen varsien varoitusmerkit. Kaipa tuo yllä olevan kuvan merkki tarkoittaa vaarallista tai ainakin vauhdikasta laskua. Ainakin niitä on laitettu laskujen alkuun, vaikka eipä täällä valoladuilla vaarallisia laskuja ole, muutama vauhdikas toki niin kuin tämä Laanilan notkoon laskeva laskukin.

Paluumatkalla tein vielä lisälenkin ja hiihdin lähtökodalta Laanilaan ja takaisin. Jaa, että miltä lähtökodalta. No tietysti siitä, missä vuosia sitten oli kota latujen alkupisteessä Tunturihotellin lähellä. Me kutsumme paikkaa yhä lähtökodaksi. Vähän niin kuin kotona on paikka nimeltään ”vanhan puhelinkopin luona”. Joskus 80-luvulla siinä vielä oli puhelinkoppi.

Piti vielä kaivella eiliseltä yksi Tiinan kuvaama video, kun tänään ei hienoja kuvia oikein saanut.

Kategoria(t): Hiihto Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.