Hiihtoa, kevätkukkia ja lentopalloa

Viikon neljäs aamulenkki Oittaalla

Viikon neljäs aamulenkki Oittaalla

Valkovuokko

Valkovuokko

Joku on ehkä jo kyllästynyt siihen, että jokainen juttu viime aikoina on käsitellyt hiihtämistä Oittaalla. Mutta me emme ole kyllästyneet hiihtämiseen, tällä viikolla on käyty jokaisena neljänä aamuna. Tämä aamu poikkesi aikaisemmista siinä, että tuuli, aiemmat aamut ovat olleet tyyniä.

Joka päivä lumi sulaa jonkin verran ja hiihtokelpoinen latu lyhenee. Tänään hiihdettiin 1,1 km pätkää edestakaisin. Muutama sata metriä kuusimetsässä (kuvassa) siitä on todella hyvää ja siinä lunta on vielä paljon. Siihen ei aurinko taida paistaa juuri koskaan, joten lumi säilyy hyvin.

Hiihto huhtikuun 14. ei ole ollut ihan tavanomaista etelässä, kovin monena vuonna ei näin myöhään keväällä ole enää hiihtämään päässyt. Tai sitten ei ole vain tullut lähdettyä Oittaalle, missä kausi on ylivoimaisesti pisin pääkaupunkiseudun paikoista. Ennätyshän syntyi 2.5.2013 juuri Oittaalla.

Iltapäivällä tulin mökille. Täällä on jo monia kukkia kukassa, mm. krookuksia, leskenlehtiä, sini- ja valkovuokkoja. Yöt ovat olleet tällä viikolla kylmiä ja niin tuntuu olevan tulevakin yö. Jo nyt illalla on pakkasta melkein kolme astetta.

Illalla kävin katsomassa naisten lentopallon mestaruusliigan ratkaisevan, viidennen finaalin Viesti-HPK. Viestin seitsemän mestaruuden putki katkesi, HPK voitti. Ei olisi ehkä pitänyt tällä kaudella käydä katsomassa pelejä. Kävin kolme kertaa ja Viesti hävisi ne kaikki, kahdesti finaaleissa HPK:lle ja kerran CEV-cupissa Azeryol Bakulle. Ei siinä muuten mitään, mutta nuo kolme olivat kauden kaikki hävityt kotipelit. Mutta tulipahan naisten liigan yleisöennätys, 1906 katsojaa. Tuolla määrällä Salohalli kävi jo ahtaaksi.

Krookuksia mökin pihalla

Krookuksia mökin pihalla

Kategoria(t): Hiihto Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.