Toinen aurinkoinen pakkasaamu

Kullanvärisiä tammenlehtiä

Kullanvärisiä tammenlehtiä

Aurinkoiset pakkasaamut jatkuvat, tänään oli pakkasta lähemmäs viisi astetta. Kun tänään oli suunnitelmissa pyörälenkki, ei ollut kiirettä lähteä heti aamusta. Tänään ei lämpötila paljon plussalle noussutkaan, mutta aurinko sentään vielä vähän lämmittää iltapäivällä. Kierreltiin tänäänkin Mätäkivenmäen ja Ruotsinkylän polkuja. Käytiin taas katsomassa Ruotsinkylän tammimetsää, joka oli nyt aurinkoisena päivänä vielä hienompi kuin viikon aiemmilla lenkeillä. Kuten keskiviikon jutussa kerroin, alueelta löytyy monenlaista metsää kuten esimerkiksi alla olevan kuvan hieno koivikko.

Mätäkivenmäeltä löytyy komea koivikkokin, tosin maapohja tässäkin on selkeää kangasmaastoa

Mätäkivenmäeltä löytyy komea koivikkokin, tosin maapohja tässäkin on selkeää kangasmaastoa

Sen verran kylmää puuhaa ajamien tällä kelillä oli varsinkin sormille ja varpaille, että poikettiin taas Koiramäen Pajutalliin kahville ja korvapuustille. Maksaa muuten 3.30 € ja samaan hintaan saa vielä santsikupinkin. Paikka kuuluu ilman muuta ”lenkkikahviloiden” parhaimmistoon. Hiihtolenkille se on valitettavasti vähän sivussa Mätäkivenmäen laduista, mutta pyöräillessä erinomainen.

Sitten viime keskiviikon pyörälenkin, ehdin jo samana iltana käydä harrastamassa yösprinttiä, siis yökukkapenkkisuunnistusta, Polisprintissä Otaniemessä. Se olikin aika mielenkiintoista touhua, pimeys, vaikka Lupine päässä olikin, hankalaloitti suunnistusta aika lailla. Torstaina kävin Kivikon hiihtohallissa hiihtämässä. Lumi oli kelvollista, parempaa kuin viime syksyn ”kuulalaakerilumi”, mutta kyllä Paipissa oli parempi hiihtää.

Ruotisnkylän tammimetsää

Ruotisnkylän tammimetsää

Kategoria(t): Pyöräily Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.