Kevät etenee, hiihto jatkuu

20130415-212912.jpg
Kevät etenee hyvää vauhtia, mutta edelleen pystyy hiihtämään. Latuja ei enää ajeta, mutta hiihtämään niitä pystyy hyvin, päivän lenkki oli 21 km ja sen pääsi tekemään yhtenä lenkkinä. Kierretetyksi tuli Simonkylästä lähtien Mätäkivenmäki, Pirunkorpi, Rekola ja Kulomäki. Yllä olevaa kuvaa voi verratta edellisen jutun kuuden päivän takaiseen kuvaan, lunta siis yhä riittää, vaikka maisema ja keli ei niin hienon näköinen enää olekaan.

20130415-212931.jpg
Kuten tästä toisesta kuvasta näkyy, ihan kaikissa kohdissa lunta ei enää ollut riittävästi. Mutta silti sukset piti ottaa jalasta vain kerran useammin kuin viime viikolla.

Tämän päivän hiihto oli ennätys, koskaan ennen en ole hiihtänyt täällä luonnonlumella huhtikuun 15. minkäänlaista lenkkiä, saati tämän illan kaltaista 21 km yhtenä lenkkinä. Edellinen ennätys on 13.4. jostain 90-luvun alkupuolelta. Tämä alkaa olla sellainen ennätys, että sitä ei ehkä pysty rikkomaan koskaan, sen verran poikkeuksellinen tämä lopputalvi on ollut. Tai toki jos tulevina päivinä vielä innostuu lähtemään ladulle, ennätys sen kun paranee.

Mainokset
Kategoria(t): Hiihto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.